©  Foto:

Det Vilde Køkken i Klint

Fortolkning af Odsherreds landskab igennem maden.

På din tallerken vil du finde de lokalt dyrkede grønsager, kød fra Odsherreds leverandører og ikke mindst det som Silva Danica er stærk i – de vilde urter.

Madkonceptet strækker sig fra ”Hverdagskøkken” om torsdagen, weekend-buffeter fredag og lørdag, til ”Smag på søndagen” – brunch.

Cirka fire gange om året viser spisehuset, hvad årstiden kan byde på, via en tre retters menu, spækket med sæsonens fisk, kød, grønt og vilde urter fra Odsherreds skove, marker, enge og strande.

Afslappet stemning
Atmosfæren i spisehusets to sale er afslappet, varm, uhøjtidelig og henvender sig til familietræf, venindesnak og familier på vej til og fra sommerhuset.

Spisehuset er åbent alle dage for forskelige arrangementer: Alt fra arbejdsmøder, dagkurser og seminarer, familiefester til kulturelle begivenheder.

En udstilling og bogcafé om UNESCO Global Geopark Odsherred vil senere blive indrettet i den gamle krostue.

Åbningstider
Tjek www.detvildekoekken.com/aabningstider

Følg VisitOdsherred: