Spis i Odsherred
Odsherred er berømt for sit væld af lækre råvarer fra den inddæmmede Lammefjords righoldige grøntsagsspisekammer og egnens dygtige fødevareproducenter. Med sprøde grøntsager, delikat tang, vilde urter, vidunderlige vine og et væld af andre lokale lækkerier, fungerer området som hele Danmarks køkkenhave.
Smagsoplevelser fra øverste hylde
Restaurant Mota og Dragsholm Slot Gourmet udgør Odsherreds ambitiøse og nytænkende Michelin-restauranter med lokale terroir-køkkener. Og i Anneberg Kulturparks kulturelle og gastronomiske smeltedigel ligger en fødevarehub med en række helt unikke, lokale producenter.
GOURMETOPLEVELSER
I MICHELIN-STJERNENS SKÆR✨
Foto: Claus Starup
Hele Danmarks spisekammer
Traditionen for produktion af fødevarer af høj kvalitet i Odsherred er lang med en historie, der går tilbage til slutningen af 1800-tallet og inddæmningen af Lammefjord, Sidinge Fjord og Klint Sø. Historien om Lammefjordens tørlægning og udvikling er en af de mest spændende fortællinger i Danmarks nyere historie.